XL CARWASH BINNENREINIGING

Een wagen die buiten fris en ‘proper’ oogt, is slechts het halve werk. Niets zo fijn als ook een interieur dat helemaal tip top oogt, aanvoelt en ruikt. En daar zorgt XL Carwash voor met het aanbod van de XL Carwash Binnenreiniging. Net als bij de wasprogramma’s serveren we een handvol formules van het Deluxe-tot Standaardpakket en van een volledige raamreiniging tot en met zetelreinigingen.

XL CARWASH WASPROGRAMMA’S

Omdat wij bij XL Carwash graag op maat van iedereen werken, heeft onze bezoeker in de twee wasstraten de keuze uit verschillende programma’s. Dit gaat van de klassieke wasbeurt tot de zeer intensieve formule van Titan XL. De prijzen tijdens de reguliere openingsuren, exclusief happy hour, variëren hierbij van 10€ tot 17€. Opgelet: welk programma u ook verkiest, uw wagen krijgt uiteraard telkens de beste zorgen.

XL CARWASH  DETAILING

Waarom is XL Carwash het meeste complete wascentrum van het land? Wel, omdat wij naast onze twee high-end wasstraten tegelijk een uitgebreide service in car detailing aanbieden. U kan het zo gek niet bedenken, werkelijk alles is mogelijk. Een afspraak maken is voor de afdeling car detailing absoluut een must. Aarzel dus niet en contacteer ons vandaag nog voor meer info, prijzen of een detailing’beurt’.

XL-carwash-kontich-antwerpen-interieur
XL-carwash-kontich-antwerpen-detailling-wasprogramma
XL-carwash-kontich-antwerpen-detailling-polish-pricing-2-1