XL CARWASH BINNENREINIGING

Een wagen die buiten fris en ‘proper’ oogt, is slechts het halve werk. Niets zo fijn als ook een interieur dat helemaal tip top oogt, aanvoelt en ruikt. En daar zorgt XL Carwash voor met het aanbod van de XL Carwash Binnenreiniging. Net als bij de wasprogramma’s serveren we een handvol formules, van het Standaard- tot Deluxepakket. Het gaat ook zeer gedetailleerd van een volledige raamreiniging over een zetelreiniging tot een dieptereiniging. Als geen ander weten wij dat een moment van onoplettendheid met een blikje frisdrank al snel gebeurd is. Passeer even bij onze mensen van de Binnenreiniging en in geen tijd valt er van dat ‘accidentje’ in uw auto niets meer te bespeuren. Op zondag doen we geen binnenreiniging. Hou daar zeker rekening mee.

STANDAARD BINNENREINIGING

(Incl. Wasprogramma 1)

Wasprogramma 1 + stofzuigen binnenkant, stofzuigen tapijten, stofzuigen koffer (exclusief verwijderen van hondenharen), reinigen ramen binnen, reinigen dashbord, reinigen achterkant zetels, reinigen deurpanelen

> Maximale duurtijd: 20 min
> Optie desinfecterende spray aan €10,-
> Binnenreinigingen zijn steeds zonder afspraak – Geen binnenreinigingen op zondag

DELUXE BINNENREINIGING

Wasprogramma 1 + extra velgenreiniging, stofzuigen binnenkant, stofzuigen tapijten, stofzuigen koffer (exclusief verwijderen van hondenharen), reinigen ramen binnen & buiten, reinigen dashbord, reinigen achterkant zetels, afdrogen sluitkanten, nadrogen buitenkant, airco clean, aanbrengen bandenzwart, controle bandenspanning en ruitenvloeistof toevoegen.

> Maximale duurtijd: 35 min
> Optie desinfecterende spray aan €10,-
> Binnenreinigingen zijn steeds zonder afspraak – Geen binnenreinigingen op zondag
> Opgelet de opties ‘droog’ of ‘nat’ interieur nemen veel meer tijd in beslag dan een standaardreiniging.