Natuurlijk supporteren we met heel XL Carwash voor onze Rode Duivels. Tijdens het EK Voetbal 2021 organiseren we ook tal van toffe wedstrijden om het voetbalfeest nog iets groter te maken. Waag dus je kans, kom je wagen wassen en maak kans op DUIVELSE prijzen!

XL ‘DEVIL TIME’
PRONOSTIEK

Vul bij XL Carwash en bij Keurslager Van Gijsel (Hazeschransstraat 32, 2650 Edegem) een EK wedstrijdformulier (verkrijgbaar bij wasbeurt/aankoop) in met volgende pronostiek:

1. Welke ploegen spelen de finale van het EK Voetbal 2021?

2. Selectievraag: Wie wordt er topscorer bij de Rode Duivels? Met hoeveel goals?

Werp je formulier in de DEVIL BOX bij XL Carwash of Keurslager Van Gijsel. In de XL prijzenpot: 40 zomerse combipakketten met een gourmetschotel van Keurslager Van Gijsel én gratis wasbeurten van XL Carwash twv 125€/pakket.

De hoofdprijs is een deluxe BBQ VULCANUS GRILL + 10 wasbeurten twv 2.000€.

DUIVELSE
WASBEURTEN

Winnen de Rode Duivels hun wedstrijd dan geven we daags nadien 30 gratis wasbeurten weg aan onze klanten die – in supporter outfit! – naar XL Carwash komen. Opgelet: dit telt enkel bij een GEWONNEN wedstrijd. En op is op!

TEL DE XL
VOETBALFIGUREN

Speciaal voor de kinderen (tot max 12 jaar) hebben we weer heel wat voetbalfiguren verstopt in onze wasstraat. Zoeken en tellen is de boodschap. Juist geteld? Dan worden de kinderen getrakteerd op een lekkere verrassing. Raden ze bovendien ook hoeveel figuren er in de wasstraat hangen, die niets met voetbal te maken hebben? Dan maken ze kans op een mooi knutselpakket om in de zomervakantie mee te spelen.

*De acties lopen zolang de Rode Duivels niet zijn uitgeschakeld!